EX remote I/O system I.S.1+

EX-materiel : Ex remote I/O system I.S.1+ fra R. STAHL SCHALTGERÄTE GMBH

Tænk i dag om i morgen, I mange år har IS1 været det system, der oftest installeres i eksplosive atmosfærer over hele verden.

Det er løbende forbedret og udvidet med nye funktioner, såsom PROFIBUS redundans, DTM understøttelse, integration af optiske fibre ringe og moduler med integrerede magnetventiler.

I kombination med mere end 30 års ekspertise og know-how inden for systemløsninger af R. STAHL, kan næsten enhver opgave løses.

Med IS1 Ethernet, blev det første skridt mod fremtiden taget i 2009 – det første Remote I/O med kommunikation via Industrial Ethernet i Zone 1.
PROFIBUS International samt Fieldbus Foundation ™ arbejder i øjeblikket på specifikationer og løsninger til anvendelsen af deres Ethernet protokoller PROFINET og FF HSE i forbindelse med Remote I/O – og i begge arbejdsgrupper, er R. STAHL tager aktivt del med prototyper til fællesskab designe “Future Remote I/O”. Udover at supportere  moderne protokoller, er en lang levetid og fleksibilitet på I/O-niveau et krav vi opfylder med IS1+.

Baseret på erfaring med tusindvis af globalt installerede IS1 systemer, kan  R. STAHL nu præsenterer de mest up-to-date I/O-moduler med IS1 +. Den fremtidssikret systemløsning for komplekse krav i farlige områder i dag og i morgen.

  • Multifunktionelle moduler giver mulighed for en blanding af analoge indgange / udgange, digitale indgange / udgange og modstand termometre / termoelementer
  • Udvidet levetid på op til 15 år med den nye energibesparende teknologi
  • Forhøjet temperaturområde fra -40 til 75 ° C, såvel som for ekstreme miljøbetingelser
  • Kanalstatus lysdioder til zone 1 moduler til nem idriftsættelse og fejlfinding
  • Integrerede diagnostik, inspireret af NAMUR 107, giver advarsel om fejl i tide og giver også en optisk alarm med en blå LED
  • Zone 2 installation og Zone 0/1 feltenheder – endnu mere effektiv nu med de nye omkostningsbesparende moduler
  • 100% kompatibilitet med de foregående moduler – nem udskiftning og opgradering af eksisterende anlæg

 

Kontakt os

Ex-logo

Ole Krogshede

Salgsingeniør
ok(@)fodgaard.dk
Tlf. 87 93 23 55

Steen Nielsen

Afd. direktør, Ex
sn(@)fodgaard.dk
Tlf. 36 34 01 33

Peter Follin

Salgsingeniør
pef(@)fodgaard.dk
Tlf. 36 34 33 38

Jørgen B. Jensen

Salgsingeniør
jbj(@)fodgaard.dk
Tlf. 36 34 01 35

Peter Bjørn

Salgsingeniør
pbj(@)fodgaard.dk
Tlf. 36 34 33 33