HMI Operatørpaneler EAGLE/FALCON serie

Exicom version for zone 1, 2, 21 og 22
Det være sig på en boreplatform eller i en korn elevator, i den kemiske eller farmaceutiske industri – hvor sikkerheden er i højsæde, finder du Stahl’s produkter som en pålidelig partner. Som en af de førende producenter i hele verden af eksplosionsbeskyttet produkter til måling, kontrol og visualisering.

Vi støtter vores kunder i deres behov for at sikre en konsekvent gnidningsfri proces, også i farlige områder.
I dette, vil du drage fordel af de komplette løsninger, der omfatter ikke kun vores Exicom operatørpaneler, men også egensikrer strømforsyninger og alle typer af IT-komponenter. Du kan altid stole på det faktum, at vores produkter overholder de strengeste sikkerhedskrav, der er certificeret i henhold til internationale standarder og kan derfor bruges over hele verden.

ProVicom version for zone 2 og 22
På alle områder af industrien er der en stigende efterspørgsel efter integrerede drift- og overvågningssystemer. Omkostningseffektivitet og brugervenlige løsninger kan kun realiseres, hvis alle grænseflader er perfekt afstemt til hinanden.
R. STAHL HMI Systems og Max Fodgaard A/S sætter deres ekspertise der kræves, til din rådighed.
Vores ProVicom systemer kan anvendes universelt. De har en høj grad af brugervenlighed og tilbyder en bred vifte af automatisering valgmuligheder. Alle drifts- og visualisering systemer kan let forbindes til Office-programmer, samt ERP-systemer.

Kontakt os

Ex-logo

Ole Krogshede

Salgsingeniør
ok(@)fodgaard.dk
Tlf. 87 93 23 55

Steen Nielsen

Afd. direktør, Ex
sn(@)fodgaard.dk
Tlf. 36 34 01 33

Peter Follin

Salgsingeniør
pef(@)fodgaard.dk
Tlf. 36 34 33 38

Jørgen B. Jensen

Salgsingeniør
jbj(@)fodgaard.dk
Tlf. 36 34 01 35

Peter Bjørn

Salgsingeniør
pbj(@)fodgaard.dk
Tlf. 36 34 33 33