Et kæmpe ansvar

I følge EU-lovgivningen må faldsikring anvendes, hvis arbejdet ikke kan varetages forsvarligt ved at benytte sig af for eksempel rækværk, personløfter eller stillads. Det er ene og alene arbejdsgivers ansvar at sikre korrekt forebyggelse mod fald, og det er derfor vigtigt at købe sit faldsikringsudstyr hos en seriøs leverandør.

Stort og bredt produktkatalog med faldsikringsudstyr

Hos Max Fodgaard tager vi faldsikring meget alvorligt, og alle de produkter vi forhandler, er fremstillet af 1. kl. materialer og hos anerkendte producenter. Sortimentet er stort og omfatter blandt andet:

  • seler
  • faldblokke
  • falddæmpere
  • liftsæt
  • ankerpunkter
  • forbindelsesled
  • lodrette og vandrette systemer

Faldsikring på tag og i højderne

Der findes dog mange andet interessante produkter, når du skal være beskyttet mod fald, og det anbefales derfor at kontakte dygtige fagfolk, som meget gerne står klar til at rådgive omkring produkter og løsninger, hvis det skulle være et ønske. Herved sikrer man sig en individuel løsning, som dækker netop faldsikring på tag, eller de tilsvarende behov, som man måtte have, og det er naturligvis af stor vigtighed, når man skal sikre sine medarbejder så optimalt som overhovedet muligt.

Vigtige eftersyn

Al faldsikringsudstyr skal som minimum gennemgå et årligt eftersyn hos en autoriseret eller kompetent person, og alt udstyr, der har været udsat for maksimal belastning, eller er i tvivlsom stand, skal enten kasseres eller efterses. Denne funktion varetager teknikere hos Max Fodgaard på eget serviceværksted, ligesom der gerne indgås service kontrakter, hvor teknikerne kommer ud i den enkelte virksomhed og foretager eftersynet.

Reglerne skal overholdes

Faldsikringsreglerne er ikke til for sjov. Vi hjælper gerne jer med at forstå og handle korrekt efter disse. Læs mere på siden omkring regler for faldsikring.