Et kæmpe ansvar – udstyr og faldsikring af god kvalitet

I følge EU-lovgivningen må faldsikring anvendes, hvis arbejdet ikke kan varetages forsvarligt ved at benytte sig af for eksempel rækværk, personløfter eller stillads. Det er ene og alene arbejdsgivers ansvar at sikre korrekt forebyggelse mod fald, og det er derfor vigtigt at købe sit faldsikringsudstyr hos en seriøs og kvalitetsbevidst leverandør som Max Fodgaard.

Stort og bredt produktkatalog med faldsikringsudstyr til konkurrencedygtige priser

Hos Max Fodgaard tager vi faldsikring meget alvorligt, og alle de produkter vi forhandler, er fremstillet af 1. kl. materialer og hos anerkendte producenter. Sortimentet er stort og omfatter blandt andet:

Hvad siger vores kunder om faldsikringsudstyret?

Vi har valgt Max Fodgaard, fordi de har mange års erfaring inden for faldsikringsopgaver. Vi ved at de går op i sikkerhed og kvalitet, lige som os selv, og vi er helt trygge ved samarbejdet med Max Fodgaard

— Otto Schachner ✅✅✅✅✅

Faldsikring på tag og i højderne

Der findes dog mange andre interessante produkter, når du skal være beskyttet mod fald, og det anbefales derfor at kontakte dygtige fagfolk, som meget gerne står klar til at rådgive omkring produkter og løsninger, hvis det skulle være et ønske. Herved sikrer man sig en individuel løsning, som dækker netop faldsikring på tag, eller de tilsvarende behov, som man måtte have, og det er naturligvis af stor vigtighed, når man skal sikre sine medarbejder så optimalt som overhovedet muligt.

Hør mere om ankerpunkter, arbejdstelte, davit-kraner, faldblokke, falddæmpere, sikkerhedsliner, faldsikringsseler, faldsikringssystemer, faldsikringstilbehør, karabinhager og forbindelsesled, redningsudstyr og evakueringsudstyr, rockersæt, sikkerhedshjelme, sikkerheds- og faldsikringsnet, stiger, treben og firben, regler og eftersyn og service af faldsikring. Kontakt Max fodgaard og hør mere om mulighederne og vores priser.

Hør mere om individuelt faldsikringsudstyr, anvendelse af vores godkendte faldsikring, samt priserne på udstyr i topkvalitet.

Kontakt Max Fodgaard om alt fra en ny faldsikringssele, sikkerhedsline, seler m.m., så finder vi sammen den bedste løsning til dig.

Vigtige eftersyn af jeres faldsikringsudstyr til en fair pris

Al faldsikringsudstyr skal som minimum gennemgå et årligt eftersyn hos en autoriseret eller kompetent person, og alt udstyr, der har været udsat for maksimal belastning, eller er i tvivlsom stand, skal enten kasseres eller efterses. Denne funktion varetager teknikere hos Max Fodgaard på eget serviceværksted, ligesom der gerne indgås service kontrakter, hvor teknikerne kommer ud i den enkelte virksomhed og foretager eftersynet.

Reglerne skal overholdes når der bygges – køb professionel faldsikring & faldsikringsudstyr

Faldsikringsreglerne er ikke til for sjov. Vi hjælper gerne jer med at forstå og handle korrekt efter disse.

Ved projekter der vedrører skrøbelige tage, så kontakt os for at få vejledning i, hvilket udstyr, der kan give mening.

Læs mere på siden omkring regler for faldsikring.