Kranservice

Jf. arbejdstilsynet er det lovkrav at løfte- og anhugningsgrej testes og kontrolleres af sagkyndige mindst en gang årligt.

Max Fodgaard foretager gerne jeres lovpligtige kranservice, samt andre former for servicering, så I altid er sikker på, at sikkerheden er i top.

Tag kontakten allerede i dag, så vi sammen kan finde frem til den type af kraneftersyn, I har brug for.

Kranservice af professionelle fagfolk

Hos Max Fodgaard står vi gerne inde for, at vores kranservice udføres professionelt og efter gældende lovgivning.

Vores mere end 35 års erfaring indenfor kraneftersyn, og eftersyn af andet løftegrej m.m., hvilket er jeres garanti for at sikkerheden er i top, samt at eventuelle skader samt slidt, vurderes ud fra et professionelt synspunkt. Med andre ord er at udskiftning eller kassering af dele, kun sker hvis det kan give udslag i sikkerheden.

Ved endt eftersyn, forsynes den godkendte kran eller løftegrej med de relevante skilte, som f.eks. belastingsskilte, samt vi udleverer et certifikat på jeres kranservice. Dette er jeres dokumentation overfor myndighederne, som arbejdstilsynes o.l.

Lovpligtig kranservice i hele landet

Service udføres i hele landet

Max Fodgaard har afdelinger i både Jylland, på Fyn og på Sjælland, samt montører og servicebiler udstationeret i andre kroge af landet, og kan derfor – uden besvær – lave kraneftersyn i hele landet. Vi kommer gerne til jer, men er der tale om mindre, eller mobile installationer, er det selvfølgelig også en mulighed for jer at komme til os. Her kan vi også nemt forestå evt. reparationer.

Dokumenterne er tilgængelige online

Det skal være nemt at holde orden i papirerne. Derfor tilbyder vi dog som servicekunde, et login til vores kundeportal, hvor I altid vil kunne finde de gældende servicerapport. Denne rapport indeholder en udførlig beskrivelse af hvad der er er godkendt, betinger godkendt og evt. hvad der ikke kunne godkendes.

Læs mere om vores serviceeftersyn i denne pdf, eller tag kontakt til os nu, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe jer med et lovpligtigt kranservice.

 

Kontakt os

Lars Christensen

Servicechef, Vest
lc(@)fodgaard.dk
Tlf.  87 93 23 63

Kim F. Dahlstrøm

Servicechef, Øst
kd(@)fodgaard.dk
Tlf.  36 34 01 39
Mobil 21 24 00 02

Peter Jespersen

Serviceleder, Vest
pj(@)fodgaard.dk
Tlf.  87 93 23 58

Jesper Bøgild

Serviceleder, Øst
jbb(@)fodgaard.dk
Tlf.  36 34 33 32
Mobil 40 77 94 43