Kraner, løftegrej og kranservice

Hos os får du mere end 60 års erfaring i kran- og løfteløsninger.

 

Vores program er detaljeret og omfatter bl.a. traverskraner, søjlesvingkraner, vægsvingkraner, løftegrej, faldsikring, wirer, kranskinner, strømtilførsel og radiostyringer.

 

Vores kranafdeling tilbyder et bredt program inden for kraner og taljer med bæreevne fra 60 kg og op.

 

Vi udfører service på alle typer af løftegrej og kraner.

Kraner og løfteudstyr

Når det handler om at få den bedste løsning inden for kraner og løfteudstyr, så er specielt to forhold af største betydning, nemlig sikkerhed og funktionalitet. Det skal være sikkert for både mandskab og materiel at anvende de maskiner og det udstyr, som man investerer i, og det handler derfor i høj grad om at få afdækket de individuelle behov, som man måtte have, inden man definitivt beslutter sig for et produkt.

1. kl. kvalitetskraner og løfteudstyr

Hos Max Fodgaard forhandles udelukkende kvalitetskraner og løfteudstyr fra de bedste producenter. Dette kombineret med over 60 års erfaring inden for området, gør virksomheden til en professionel og seriøs samarbejdspartner, når der skal indlemmes nyt maskinel og udstyr i firmaet. Det store og detaljerede produktkatalog omfatter alt inden for kraner og taljer med en bæreevne fra 60 kg og op til hele 160.000 kg, og der er derfor tale om et særdeles bredt sortiment. Her finder man for eksempel traverskran, søjlesvingkran, vægsvingkran og værkstedskran, men også et velassorteret udvalg af diverse løfteudstyr.

Serviceaftale for kraner og andet udstyr

Vil man være sikker på hele tiden at have effektivt og sikkert maskinel og udstyr, anbefales det at indgå en serviceaftale, hvor det testes og kontrolleres af eksperter. Det er derfor en god idé allerede, når der investeres i nye produkter at aftale serviceeftersyn eller en decideret aftale, så man hele tiden er sikret effektivitet og funktionalitet. Læs også mere om vores kranservice.