SpanSet surring ErgoABS+TFI

Den professionelle løsning til optimal surring af gods

I henhold til EN 12195-2 ErgoABS+TFI Den høje tilspændingskraft der kan opnås med ErgoABS surringen i forbindelse med spændkraftindikatoren (TFI) er din sikkerhed for korrekt surring og sikkerhed på vejen.

Det overlegne Ergo princip: Større spændekraft og lettere håndtering. Man trækker i stedet for at trykke med denne skralde. En betydelig arbejdslettelse ved surring af gods. Samtidig skånes hænder, håndled og ryg. Den blå slagfaste epoxy belægning dækker over et yderst robust galvaniseret og kromatiseret håndtag – dette giver skralden længere levetid end en normal skralde!

Det sikre ABS system (Anti-Belt-Slip): Trinvis frikobling af surringen. Derved mindskes risiko for ulykker med gods der vælter når båndet løsnes. Ved hjælp af dette system kan surringen løsnes kontrolleret og man har sikkerhed for at løst gods ikke falder/tipper af.

TFI – Tension Force Indicator: Med den nye indikator, vises den faktisk opnåede forspændingskraft trinvis på hhv. 250, 500 og 750 daN. Med ErgoABS skralden opnås nemt de maksimale 750 daN uden at anvende alt for mange kræfter. Denne funktion sammen med SpanSet anti-rutchmåtter sikrer en optimal surring ved anvendelse af et mindre antal surringer, og på denne måde kan der spares tid og penge i det lange løb.

Dobbelt skralde system: Sikrer betydeligt nemmere opnåelse af den korrekte tilspænding. Dobbelt så mange trin (hak) som en normal skralde.

Nyudviklet label: En speciel robust og beskyttet label sikrer lang levetid for din surring. Husk, uden label må du ikke anvende surringen.

  • Kan leveres med 4 forskellige krogtyper

SpanSet surring ErgoABS+TFI 1  SpanSet surring ErgoABS+TFI 2  SpanSet surring ErgoABS+TFI 3  SpanSet surring ErgoABS+TFI 4

Kontakt os

Per Amdi

Afd.chef, Løftegrej
pa(@)fodgaard.dk
Tlf. 87 93 23 59

Marianne K. Loft

Salgsassistent
mlo(@)fodgaard.dk
Tlf. 87 93 23 50

Mette Johansen

Salgsassistent
mjo(@)fodgaard.dk
Tlf. 76 20 15 08