Kraner til enhver opgave

Uanset om om din opgave er stor eller lille, har vi en tilsvarende stor eller lille kran, som passer perfekt til formålet. Vælg blot den type du søger nedenfor. Er du i tvivl om hvilken krantype du skal vælge, så kontakter du bare vores dygtige medarbejdere, som hjælper dig i mål, med den løsning som passer bedst til jer.

Udover at sælge og montere kraner, tilbyder vi også servicering af kraner og alle former for løftegrej.

Detaljeret program inden for kraner

Vores program er detaljeret og omfatter bl.a. traverskran, søjlesvingkraner, vægsvingkraner, kranskinner, strømtilførsel og radiostyringer – med andre ord har vi et kæmpe sortiment, og er derfor sikre på, at du kan finde den kran eller det udstyr, der passer til din arbejdsplads.

Kraner af god kvalitet

Hos Max Fodgaard forhandles udelukkende kvalitetskraner fra de bedste producenter – bl.a. KITO og STAHL Crane Systems. Dette kombineret med over 70 års erfaring inden for området, gør virksomheden til en professionel og seriøs samarbejdspartner, når der skal indlemmes nyt maskinel og udstyr i firmaet. Det store og detaljerede produktkatalog omfatter alt inden for både store og små kraner, taljer og andet løfteudstyr med en bæreevne fra 60 kg og op til hele 160.000 kg, og der er derfor tale om et særdeles bredt sortiment.

Serviceaftale

Vil man være sikker på at have effektivt og sikkert maskinel og udstyr i det lange løb, anbefales det at indgå en serviceaftale, hvor det testes og kontrolleres af eksperter. Det er derfor en god idé, allerede når der investeres i nye produkter, at aftale serviceeftersyn eller en decideret aftale, så man hele tiden er sikret effektivitet og funktionalitet. Det kan du læse mere om her.

Med kontor i Jylland, på Fyn og Sjælland dækker vi hele landet.