KITO

Når det handler om at få den mest optimale løftetekniske løsning i forhold til effektivitet, økonomi og sikkerhed, er der kun en måde at gøre det på, og det er ved at investere i den bedste kvalitet.

Sådan forholder det sig med alle de produkter, som forhandles hos Max Fodgaard og altså også, når det gælder kraner og taljer. Virksomheden har siden sin start valgt udelukkende at samarbejde med professionelle og seriøse partnere og importere produkter og komponenter fra førende producenter på markedet, både europæiske og japanske.

Populære taljer fra KITO

I Danmark er den mest efterspurgte talje fra den japanske producent KITO, og det skyldes den høje kvalitet, som er kendetegnende for hele KITOs store produktprogram. Her får man ganske enkelt noget af det bedste på markedet, hvad enten man har brug for manuelle eller elektriske taljer, som i begge tilfælde kombinerer robust og enkel konstruktion med stor driftssikkerhed og fleksibilitet.

I 1978 fik Max Fodgaard agenturet på de japanske KITO el- og håndtaljer, og medarbejderne er derfor særdeles fagligt kompetente til at rådgive og vejlede omkring produkterne.

 

Fra KITO – effektiv materialehåndtering

KITO er et hæderkronet foretagende, som startede tilbage i Tokyo i 1932, og virksomhedens store og konstante fokus på at levere de absolut bedste produkter, herunder kraner, til kunder over hele verden, har gjort den til en fast samarbejder, der arbejder ud fra samme strategi, som Max Fodgaard: At kunne være med til at sikre virksomhederne den mest optimale produktivitet og effektivitet inden for materialehåndtering i industrien. Det sker ved hele tiden at forske i innovative løsninger, baseret på banebrydende teknologi.

Professionel rådgivning

Hvad enten din virksomhed står over for at skulle investere i nye taljer eller kraner, så har Max Fodgaard et produktprogram, der marcher de fleste behov og krav. Medarbejderne tilbyder derfor gerne at rådgive om KITO produkter og løsninger, som måtte være interessante for den enkelte virksomhed og i forhold til at opnå den største effektivitet, rentabilitet og sikkerhed.