STAHL CraneSystems

Skal virksomheden ud og investere i innovativ, effektiv og fleksibel løfteteknologi, så er kransystemer fra STAHL CraneSystems ikke til at komme udenom.

Førende inden for kraner og taljer

STAHL blev etableret tilbage i 1876 af Rafael Stahl i Stuttgart og har på verdensplan i dag ca. 700 medarbejdere. Med et produktprogram inden for kraner, som globalt set hører til det mest omfattende, har man et stort og alsidigt sortiment at vælge ud fra og dermed masser af muligheder for at finde frem til en individuel og driftssikker løsning, som er holdbar både aktuelt og fremadrettet.

Hos Max Fodgaard forhandles et spændende udvalg af STAHL-taljer og -kraner, og man er derfor altid garanteret den bedste løsning, både når det handler om funktionalitet og sikkerhed. Når man investerer i kraner fra STAHL CraneSystems, får man effektive maskiner og robust materiel, som er sikkert at bruge.

Hos Max Fodgaard forhandler vi bl.a. følgende STAHL-produkter:

Få professionel rådgivning

Er du i tvivl om, hvilket STAHL-produkt, som vil give dig en optimal løsning, anbefales det at kontakte en af vores dygtige medarbejdere, som vil være behjælpelig både med at afdække din virksomheds individuelle behov og rådgive om sortiment og produktvalg. Det er både gratis og helt og aldeles uforpligtende og derfor absolut noget, som man bør benytte sig af.

Se derudover en oversigt over alle vores kraner her.