Vil man være sikker på altid at have effektivt og sikkert maskinel og udstyr, anbefales det at indgå en serviceaftale, hvor det testes og kontrolleres af eksperter. Det er derfor en god idé allerede, når der investeres i nye produkter at aftale serviceeftersyn eller en decideret servicekontrakt, så man altid er sikret effektivitet og funktionalitet. Det årlige lovpligtige kraneftersyn udføres med kvalitet og sikkerhed, og vores kunder har derfor altid en servicerapport på deres kraner der viser, hvornår eftersyn og godkendelse har fundet sted.

Vi er landsdækkende og har serviceteknikere overalt i Danmark og kan hurtigt rykke ud ved nedbrud. Takket være vores store lagerbeholdning kan vi hurtigt servicere og reparere.

Kranservice af professionelle fagfolk

Hos Max Fodgaard står vi gerne inde for, at vores kranservice udføres professionelt og efter gældende lovgivning.

Vores mere end 35 års erfaring indenfor kraneftersyn, og eftersyn af andet løftegrej m.m., hvilket er jeres garanti for at sikkerheden er i top, samt at eventuelle skader samt slidt, vurderes ud fra et professionelt synspunkt. Med andre ord er at udskiftning eller kassering af dele, kun sker hvis det kan give udslag i sikkerheden.

Ved endt eftersyn, forsynes den godkendte kran eller løftegrej med de relevante skilte, som f.eks. belastingsskilte, samt vi udleverer et certifikat på jeres kranservice. Dette er jeres dokumentation overfor myndighederne, som arbejdstilsynes o.l.

Service udføres i hele landet

Max Fodgaard har afdelinger i både Jylland, på Fyn og på Sjælland, samt montører og servicebiler udstationeret i andre kroge af landet, og kan derfor – uden besvær – lave kraneftersyn i hele landet. Vi kommer gerne til jer, men er der tale om mindre, eller mobile installationer, er det selvfølgelig også en mulighed for jer at komme til os. Her kan vi også nemt forestå evt. reparationer.

Dokumenterne er tilgængelige online

Det skal være nemt at holde orden i papirerne. Derfor tilbyder vi dog som servicekunde, et login til vores kundeportal, hvor I altid vil kunne finde den gældende servicerapport. Denne rapport indeholder en udførlig beskrivelse af hvad der er er godkendt, betinget godkendt og evt. hvad der ikke kunne godkendes.