SpanSet ErgoABS+TFI båndsurring

Den professionelle løsning til optimal surring af gods.

I henhold til EN 12195-2

ErgoABS+TFI

Den høje tilspændingskraft der kan opnås med ErgoABS surringen i forbindelse med spændkraftindikatoren (TFI) er din sikkerhed for korrekt surring og sikkerhed på vejen.

Det overlegne Ergo-princip

Større spændkraft og lettere håndtering. Man trækker i stedet for at trykke med denne skralde. En betydelig arbejdslettelse ved surring af gods. Samtidig skånes hænder, håndled og ryg.
Den blå slagfaste epoxybelægning dækker over et yderst robust galvaniseret og kromatiseret håndtag – dette giver skralden længere levetid end en normal skralde!

TFI – Tension Force Indicator

Med den nye indikator vises den faktisk opnåede forspændingskraft trinvis på hhv. 250, 500 og 750 daN. Med ErgoABS skralden opnås de maksimale 750 daN nemt uden at anvende alt for mange kræfter. Denne funktion sammen med SpanSet anti-skridmåtter sikrer en optimal surring ved anvendelse af et mindre antal surringer, og på denne måde kan der spares tid og penge i det lange løb.

Det sikre ABS system (Anti-Belt-Slip)

Trinvis frikobling af surringen. Derved mindskes risiko for ulykker med gods, der vælter, når båndet løsnes. Ved hjælp af dette system kan surringen løsnes kontrolleret, og man har sikkerhed for at løst gods ikke falder/tipper af.

TFI – Tension Force Indicator

Med den nye indikator vises den faktisk opnåede forspændingskraft trinvis på hhv. 250, 500 og 750 daN.

Med ErgoABS skralden opnås de maksimale 750 daN nemt uden at anvende alt for mange kræfter. Denne funktion sammen med SpanSet anti-skridmåtter sikrer en optimal surring ved anvendelse af et mindre antal surringer, og på denne måde kan der spares tid og penge i det lange løb.

Dobbeltskraldesystem

Sikrer betydeligt let at den korrekte tilspænding opnåes.
Dobbelt så mange trin (hak) som en normal skralde.

Nyudviklet label

En speciel robust og beskyttet label sikrer lang levetid for din surring. Husk, uden label må du ikke anvende surringen.